Waterslide decal papier is het meeste gebruikte transfer papier om foto's, afbeeldingen en logo's op een gladde ondergrond middels een inkjet printer en/of laser printer over te brengen. 

'Waterslide decal paper' hebben wij voor zowel de inkjet- als laserprinter beschikbaar en is er in het wit of transparant.
De witte variant is speciaal voor gekleurde ondergronden, zodat het 'wit' in uw ontwerp zichtbaar blijft na het aanbrengen.
Voor witte ondergronden adviseren wij de transparante versie, omdat het wit anders gelig kan ogen, daarbij is de ondergrond toch al wit.

Waterslide decal papier kan op elke (vetvrije en stofvrije) ondergrond gebruikt worden, welke glad en waterbestendig is.
Te denken valt aan: kaarsen, hout, spiegels, fietsen, meubels, machines, modelbouw en nog veel meer. Glas en keramiek kunnen ook gepersonaliseerd worden met decal, maar let op bij inkjetprinters: hiervoor heeft u een extra coating nodig. Namelijk coating papier.

Decal is dus niet veel meer dan een lijmlaag met een printbare coating er op.
In de laservariant zit al een hittebestendig laagje verwerkt, waardoor de print direct waterbestendig is.
Dit laagje zit bij de standaard inkjet variant er niet in verwerkt, waardoor de inkt gelijk oplost als de print met water in aanraking komt.
Om deze reden zal uw ontwerp afgelakt moeten worden met blanke lak.

Echter verkopen wij ook een variant, waarbij dit er wel al in verwerkt is: inkjet watervast decal papier.

 

Sorteer op

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief?
Aanmelden

Aanbieding

© 2014 - 2021 De Plotterie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel